60+ Singles Café

 • 9 juni 2023
 • 16:00 - 19:00
 • Dagelijks leven
 • Lisse
 • 15euro

Op vrijdag 9 juni organiseren Welzijn Noordwijk en Welzijn Teylingen weer een gezellig Singles Café 60+.

Tijdens het singles café ontmoeten single mannen en vrouwen elkaar en hebben ze de mogelijkheid om op een laagdrempelige manier met elkaar in gesprek te gaan. Dit alles onder het genot van een hapje, drankje en muziek. Het evenement zal verlopen in de vorm van informele gesprekjes, spontante ontmoetingen met aansluitend een gezellige borrel en een leuke activiteit. Er wordt zelfs voor een kleine maaltijd gezorgd.

Voor wie het spannend vindt om tijdens het singles café zomaar met iemand in gesprek te gaan zijn er de hele middag organisatoren aanwezig. Zij kunnen het ijs voor je breken om in contact te komen met die ene leuke man of vrouw. Iedere alleenstaande vanaf 60 jaar, wonend in Sassenheim, Voorhout, Warmond, Noordwijk, de Zilk of Noordwijkerhout, is van harte welkom!

Het Singlescafé vindt plaats op een locatie in Lisse (wordt bekend gemaakt na aanmelding) en begint om 16.00 uur, inloop vanaf 15:30 uur.
Deelname bedraagt € 15 p.p. Dit is inclusief koffie/thee, hapjes, 2 drankjes en een kleine warme maaltijd.

AANMELDEN
Aanmelden is verplicht en kan tot en met 26 mei. Je kunt je aanmelden per email: info@welzijnteylingen.nl, o.v.v. naam en telefoonnummer. Of telefonisch: 0252 231805.
Let op: deelname aan de activiteit is pas definitief na ontvangst van de schriftelijke bevestiging.

  Meld je nu aan

  Persoon 2

  Persoon 3

  Persoon 4

  Machtiging

  Indien wij een eigen bijdrage vragen voor de activiteit, kun je kiezen uit twee betalingen:

  1. Contante betaling bij aankomst;
  2. Eenmalige machtiging via IBAN, vul hieronder in.
  Ga naar de inhoud