Een betrokken buurt

Als de verbindende schakel in Teylingen, ondersteunen we je graag in jouw buurt of wijk.

Heb jij een idee of zelf ideeën om jouw wijk of buurt prettiger en leefbaarder te maken? Het kan over van alles gaan. Wij helpen graag mee om ideeën, suggesties en plannen voor jouw wijk of buurt vorm te geven en te concretiseren. Wij kunnen advies geven over subsidieaanvragen en fondsenwerving voor activiteiten die buurten mooier maken, tot het creëren van nieuwe relaties waar je zelf misschien nog niet aan had gedacht!

Kunnen we het samen doen?

De sociaal werkers van Welzijn Teylingen, Natalie en Fleur, leggen contacten in de de wijk en verbinden bewoners, vrijwilligers, verenigingen en organisaties met elkaar. Zij helpen mee netwerken en buurtontmoetingspunten op te zetten zodat je er niet alleen voor hoeft te staan!

Waarvoor kun je contact opnemen met de sociaal werker
  • Bij vragen over welzijn van jouzelf, jouw buren of iemand anders in de buurt;
  • Wanneer je een leuk idee voor de buurt hebt en dit graag samen met iemand wilt uitwerken;
  • Wanneer je kansen ziet voor mensen en organisaties die actief zijn in de buurt zoals bijvoorbeeld school, vereniging.

Voor een van bovenstaande punten, stuur een e-mail naar onze sociaal werkers: Natalie of Fleur. Je kunt ook bellen naar 0252-231805.

Ook als je je zorgen maakt over iemand of een zorgwekkende situatie in jouw straat, kun je dit melden aan de sociaal werker. Uiteraard geldt ons beroepsgeheim, zodat je in vertrouwen jouw zorgen kunt uitspreken.

Ga naar de inhoud