60+ Singles Café

 • 8 april 2022
 • 15:00 - 18:00
 • Algemeen

Ben je op zoek naar een fijne partner? En vind je het leuk om op een persoonlijke manier mensen te leren kennen? Kom dan naar het singlescafé, ga vrijblijvend het gesprek aan en wie weet krijgt de liefde in jouw leven weer een kans.

Op vrijdag 8 april 2022 organiseren we samen met Welzijn Noordwijk weer een editie van 60+ Dating; het Singlescafé. Hier ontmoeten single mannen en vrouwen elkaar en hebben ze de mogelijkheid om op een laagdrempelige manier met elkaar in gesprek te gaan. Dit alles onder het genot van een hapje, drankje en muziek. Het evenement zal verlopen conform de op dat moment geldende COVID maatregelen, in de vorm van een speeddate met aansluitend een gezellige borrel.

Voor wie het spannend vindt om tijdens het singlescafé zomaar met iemand in gesprek te gaan zijn er de hele middag organisatoren aanwezig. Zij kunnen het ijs voor je breken om in contact te komen met die ene leuke man of vrouw. Iedere alleenstaande vanaf 60 jaar, wonend in Sassenheim, Voorhout, Warmond, Noordwijk, de Zilk of Noordwijkerhout, is van harte welkom. 

Het Singlescafé 60+ vindt plaats op een locatie in Lisse en begint om 15.00 uur, inloop vanaf 14:30 uur. Deelname bedraagt € 12,50 per persoon. Dit is inclusief koffie/thee, hapjes en 2 consumptiebonnen. De activiteit duurt tot 18.00 uur.

Aanmelden

Aanmelden kan t/m maandag 28 maart 2022, telefonisch via 0252-231805 of via info@welzijnteylingen.nl.

Vermeld bij je aanmelding de volgende gegevens:

 • Naam
 • Woonadres
 • Geboortedatum
 • Telefoonnummer

Deelname aan de activiteit is pas definitief na ontvangst van de schriftelijke bevestiging.

Om de locatie discreet te houden, ontvangt men de locatiegegevens bij de bevestiging van deelname. Tijdens het evenement worden geen foto’s gemaakt.

  Meld je nu aan

  Persoon 2

  Persoon 3

  Persoon 4

  Machtiging

  Indien wij een eigen bijdrage vragen voor de activiteit, kun je kiezen uit twee betalingen:

  1. Contante betaling bij aankomst;
  2. Eenmalige machtiging via IBAN, vul hieronder in.
  Ga naar de inhoud