‘Hulp bij uw Idee’ digitaal

 • 8 juni 2021
 • 19:30 - 20:30
 • Algemeen

Loop je rond met een idee om je vereniging, stichting of buurt te versterken en om met elkaar in contact te blijven? Weet je niet waar je moet beginnen? Een groep van lokale partijen in Teylingen wil met je meedenken. Tijdens het online spreekuur ‘Hulp bij uw idee’ kunnen zij jou op weg helpen om je idee concreet te maken en uit te werken tot een plan. Zo denken zij mee over financiële mogelijkheden, het verkrijgen van materialen of kennis, in contact komen met mensen of organisaties of andere ondersteuning. 

Het online spreekuur vindt elke 2 maanden plaats. De eerstvolgende gelegenheid is op dinsdag 8 juni 2021 vanaf 19.30 uur. In het spreekuur geven de volgende organisaties advies aan de vraagstellers:

 • het Jacoba van Beierenfonds
 • de HLT Uitdaging,
 • de accounthouders wijken, verenigingen en bedrijven
 • Welzijn Teylingen

Het spreekuur is bedoeld voor ideeën die inwoners op basis van vrijwillige inzet willen bedenken en uitvoeren. Verenigingen en stichtingen, vrijwilligers en andere inwoners van Teylingen met een idee kunnen zich aanmelden voor een gesprek met de organiserende partijen.

Aanmelden

Heb je een idee en ben je op zoek naar hulp, informatie of inspiratie? Meld je dan voor 2 juni aan. Stuur een mail aan Irma Crooijmans: i.crooijmans@hltsamen.nl  

In de week voor het spreekuur ontvang je een verzoek om je vraag concreet te maken. Je krijgt ook een link voor het digitale overleg in MsTeams met uitleg hoe je hieraan deelneemt. 

Kan je op 8 juni niet? Dan kan je je op een later moment inschrijven voor 7 september of op 2 november 2021. Houd hiervoor de verschillende media in de gaten. 

Quote deelnemer

Quote van een eerdere deelnemer: “We hebben veel inspiratie opgedaan tijdens de workshop van vorige week en inmiddels hebben we ook al een aantal contacten gelegd.”

Contact

Eerst meer weten of liever een direct contact? Bel dan naar de accountmanagers wijken en verenigingen van de gemeente (Irma Crooijmans of Loes Massaro) op telefoonnummer 14 0252.

  Meld je nu aan

  Persoon 2

  Persoon 3

  Persoon 4

  Machtiging

  Indien wij een eigen bijdrage vragen voor de activiteit, kun je kiezen uit twee betalingen:

  1. Contante betaling bij aankomst;
  2. Eenmalige machtiging via IBAN, vul hieronder in.
  Ga naar de inhoud