Mindfulness training voor mantelzorgers

 • 20 september 2022
 • 09:30 - 12:00
 • Mantelzorg

20 september starten we met een Mindfulness training voor mantelzorgers.

In 5 opeenvolgende bijeenkomsten wordt er geleerd dat je een keuze hebt hoe je met stressfactoren mindful om kunt gaan, die met het mantelzorgschap gepaard gaan. Er worden technieken aangeleerd om een druk hoofd tot rust te brengen, beter om te gaan met spanning en stress en bewuster in het nu te leven. Daarnaast leer je vooral ook goed voor jezelf te zorgen, vriendelijk te zijn voor jezelf en te genieten van de fijne dingen die er zijn.

Mindfulness is een krachtige, no-nonsense methode om minder stress te ervaren en meer uit het leven te halen. Het is een manier van hier, op dit moment, met bewuste aandacht aanwezig zijn, kijken en ervaren. Door je aandacht bewust te sturen leer je op een oordeelvrije, vriendelijke manier om te gaan met dat wat er op dit moment is. Ook als dat lastige dingen zijn.

De Mindfulness training is uitsluitend bedoeld voor mantelzorgers in Teylingen. Zij hoeven hiervoor niet ingeschreven te staan bij Welzijn Teylingen. De eerste training zal dinsdagochtend 20 september, van 9.30 – 12.00 uur plaatsvinden. De volgende bijeenkomsten zullen 27 september, 11 en 18 oktober en 1 november op hetzelfde tijdstip plaatsvinden. Daarnaast wordt een eigen bijdrage van 5 euro gevraagd per training. Voordat de eerste training start is er een kennismakingsgesprek. Daarin kun je al je vragen stellen en naderhand bepalen op je meedoet.

Aanmelden

Aanmelden voor een kennismakingsgesprek kan tot uiterlijk 8 september. Neem hiervoor contact op met Welzijn Teylingen. Telefonisch via 0252 23 18 05 (op werkdagen bereikbaar van 09.00 – 13.00 uur), of stuur een e-mail naar info@welzijnteylingen.nl o.v.v. de Mindfulness training, uw naam en contactgegevens.

  Meld je nu aan

  Persoon 2

  Persoon 3

  Persoon 4

  Machtiging

  Indien wij een eigen bijdrage vragen voor de activiteit, kun je kiezen uit twee betalingen:

  1. Contante betaling bij aankomst;
  2. Eenmalige machtiging via IBAN, vul hieronder in.
  Ga naar de inhoud