Online spreekuur “Hulp bij uw Idee” 2021

 • 7 september 2021
 • 19:30 - 20:30
 • Algemeen

Loop je rond met een idee om je vereniging, stichting of buurt te versterken en om met elkaar in contact te blijven? Weet je niet waar je moet beginnen? Een groep van lokale partijen in Teylingen wil met je meedenken. Tijdens het online spreekuur ‘Hulp bij uw idee’ kunnen zij jou op weg helpen om je idee concreet te maken en uit te werken tot een plan. Zo denken zij mee over financiële mogelijkheden, het verkrijgen van materialen of kennis, in contact komen met mensen of organisaties, of andere helpende ondersteuning.

‘Hulp bij uw idee’ digitaal


De eerstvolgende gelegenheid is op dinsdag 7 september 2021 vanaf 19.30 uur. In het spreekuur geven de volgende organisaties advies aan de vraagstellers: het Jacoba van Beierenfonds, De HLT Uitdaging, de accounthouders wijken, verenigingen en bedrijven, en Welzijn Teylingen.

Aanmelden


Meld je voor 1 september aan via de vrijwilligersacademie Teylingen. In de week voorafgaand aan het spreekuur ontvang je een verzoek om je vraag te concretiseren en krijg je een link voor het digitale overleg in MsTeams met uitleg hoe deel te nemen.


Mocht je op 7 september niet kunnen dan is er de mogelijkheid om je (op een later moment) in te schrijven voor het laatste spreekuur van dit jaar op 2 november 2021. Houd hiervoor de verschillende media in de gaten.

Eerst meer weten of liever een direct contact, bel dan naar de accountmanagers wijken en verenigingen van de gemeente Teylingen (Irma Crooijmans of Loes Massaro) op telefoonnummer 14 0252.

  Meld je nu aan

  Persoon 2

  Persoon 3

  Persoon 4

  Machtiging

  Indien wij een eigen bijdrage vragen voor de activiteit, kun je kiezen uit twee betalingen:

  1. Contante betaling bij aankomst;
  2. Eenmalige machtiging via IBAN, vul hieronder in.
  Ga naar de inhoud