Online training GOED omgaan met dementie

 • 2 juni 2021
 • 09:30 - 11:00
 • Algemeen

Online training GOED omgaan met dementie

Help jij mee Teylingen dementievriendelijker te maken?

‘Mijn vader wordt vergeetachtig, moet ik mij zorgen maken?’ ‘De buurvrouw vraagt steeds hetzelfde, hoe ga ik daarmee om?’ Wat kan ik doen als ik in de winkel iemand tegen kom die verward is? Op deze en andere vragen krijg je antwoord tijdens de gratis online training GOED Omgaan met Dementie voor inwoners van Teylingen. Doe ook mee! 2 juni is de tweede training, van 9.30 uur tot 11.00 uur. Er is plek voor maximaal 15 deelnemers per training.

Dementie komt veel voor

Dementie is een veelvoorkomende ziekte. De kans is dus groot dat je er vroeg of laat mee te maken krijgt. In familie- of vriendenkring, op straat, in de winkel of op het werk. Als we allemaal een beetje moeite doen, kunnen we veel voor elkaar betekenen. Zodat mensen met dementie zo lang mogelijk kunnen blijven deelnemen aan de samenleving. En zodat hun naasten kunnen blijven genieten van het leven.

Over de gratis training

De training wordt gegeven door twee vrijwilligers van Dementievriendelijk Nederland. Je kunt zelf vragen of voorbeelden inbrengen, vooraf of tijdens de training. Heb je momenteel niet te maken met dementie, maar vind je het onderwerp wel interessant? Ook dan ben je van harte welkom!

Reacties van eerdere deelnemers:
“De herkenning bij de andere deelnemers en de antwoorden op mijn persoonlijke situatie hebben mij positief gesterkt.”
“Om meer inzicht te krijgen in hoe om te gaan met mensen met dementie zou ik zeker deze training aanbevelen.”

Aanmelden

Je kunt je aanmelden door ons een mailtje sturen: info@welzijnteylingen.nl. Graag o.v.v. Aanmelding online cursus GOED omgaan met dementie.

Heel graag tot 2 juni!

  Meld je nu aan

  Persoon 2

  Persoon 3

  Persoon 4

  Machtiging

  Indien wij een eigen bijdrage vragen voor de activiteit, kun je kiezen uit twee betalingen:

  1. Contante betaling bij aankomst;
  2. Eenmalige machtiging via IBAN, vul hieronder in.
  Ga naar de inhoud