Samen koken in Teylingen

 • 3 mei 2022
 • 17:30 - 20:30
 • Algemeen

Samen koken en eten is een sociaal moment van de dag. Daarom hebben Welzijn Teylingen, Viteylingen, SJJV en wijkcentrum de Spelewey de handen ineen geslagen. Eens per maand zal de keuken in de Spelewey te Voorhout worden opengesteld voor jou! Er wordt gekookt aan de hand van diverse thema’s die worden begeleid door experts.  

‘Samen koken & eten’ zal dit jaar 5 keer georganiseerd worden op de eerste dinsdag van de maand. De eerste editie start op dinsdag 3 mei aanstaande en na de zomerstop gaan we weer door. Je kunt een plekje reserveren als tafelgast of als kok. Uiteraard neem je na afloop van de kooksessie ook plaats aan tafel. Aanvang voor de kooksessie is om 14.30 uur en de aanvang voor gasten van het diner is om 18.00 uur (inloop vanaf 17.30 uur). Voor deelname wordt er een eigen bijdrage van € 3,- gevraagd.

Aanmelden kan via: info@welzijnteylingen.nl. Geef hierbij door of je je aanmeldt als kok of als tafelgast. Aanmelden voor de eerste editie kan tot uiterlijk 26 april. Er zit een maximum aan het aantal koks en het aantal tafelgasten, dus wacht niet te lang met de aanmelding.

Ook met vragen kun je terecht bij ons terecht.

  Meld je nu aan

  Persoon 2

  Persoon 3

  Persoon 4

  Machtiging

  Indien wij een eigen bijdrage vragen voor de activiteit, kun je kiezen uit twee betalingen:

  1. Contante betaling bij aankomst;
  2. Eenmalige machtiging via IBAN, vul hieronder in.
  Ga naar de inhoud