Singles Café 60+

 • 29 september 2023
 • 16:00 - 19:30
 • Algemeen
 • Lisse
 • 15,-

Dé kans om vriendschappen op te doen, gedeelde interesses te ontdekken en misschien zelfs die ene speciale connectie te vinden.

Op vrijdag 29 september organiseren we weer een editie van het Singles café, speciaal voor dynamische 60-plussers die op zoek zijn naar nieuwe ontmoetingen en verbindingen. Dit bijzondere initiatief biedt een unieke kans om elkaar te ontmoeten in een gezellige, ontspannen setting.

Het singles café vindt plaats in Lisse en belooft weer een onvergetelijke ervaring te worden. Je kunt rekenen op een warm welkom, ondersteund door vrijwilligers van Welzijn Noordwijk en Welzijn Teylingen, die ervoor zorgen dat iedereen zich op zijn gemak voelt. De kosten voor deelname bedragen €15 per persoon, inclusief koffie/thee bij aankomst, een verfrissende consumptie en een heerlijke lichte maaltijd.

Ook dit keer heeft het Singles café weer een gevarieerd programma voor je klaarstaan. Van een leuke pub quiz ronde tot boeiende groepsgesprekken en een kleine workshop. Het evenement is zo opgezet dat de deelnemers op allerlei manieren de kans krijgen om elkaar op een natuurlijke en plezierige manier te leren kennen.

Het Singles café is dé kans om vriendschappen op te doen, gedeelde interesses te ontdekken en misschien zelfs die ene speciale connectie te vinden. Of je nu op zoek bent naar vriendschap of een diepere band, het singles café is een geweldige gelegenheid om nieuwe mensen te ontmoeten. Kortom, het belooft een dag vol plezier en spontane ontmoetingen te worden.

Praktische informatie

Aanmelden voor het singles café kan eenvoudig via e-mail op info@welzijnteylingen.nl of telefonisch via 0252-231805. Ook als je eerst meer informatie wilt over het singles café dan kun je middels bovenstaande gegevens even contact opnemen.

Er wordt een eigen bijdrage gevraagd van € 15,-.

De activiteit start om 16.00 uur (inloop 15.30 uur) en duurt tot 19.30 uur.

De exacte locatie in Lisse wordt je kenbaar gemaakt na inschrijving, om zodanig enige privacy te waarborgen.

  Meld je nu aan

  Persoon 2

  Persoon 3

  Persoon 4

  Machtiging

  Indien wij een eigen bijdrage vragen voor de activiteit, kun je kiezen uit twee betalingen:

  1. Contante betaling bij aankomst;
  2. Eenmalige machtiging via IBAN, vul hieronder in.
  Ga naar de inhoud