Singles Café

 • 8 december 2023
 • 16:00 - 19:30
 • Algemeen
 • Lisse (exacte locatie wordt nader bekend gemaakt)
 • 15

Speciaal voor actieve 60-plussers die op zoek zijn naar nieuwe ontmoetingen en contacten organiseren Welzijn Noordwijk en Welzijn Teylingen op vrijdag 8 december weer een editie van het singles café. Dit evenement vindt plaats op een gezellige locatie in Lisse en biedt alleenstaanden een unieke kans om nieuwe mensen te ontmoeten in een gezellige, ontspannen sfeer.


Het singles café biedt ook deze keer weer een gevarieerd en gezellig programma. Van een leuke pub quiz tot boeiende groepsgesprekken en een kleine workshop. Het evenement begint om 16.00 uur en is zo opgezet dat deelnemers op allerlei manieren de kans krijgen om elkaar op een natuurlijke en plezierige manier te leren kennen. Bovendien zijn er tafels beschikbaar voor één-op-één gesprekken buiten de groep, voor diegenen die een bijzondere klik ervaren.


Deelnemers kunnen rekenen op een warm welkom door vrijwillige gastheren- en vrouwen, die ervoor zorgen dat iedereen zich op zijn gemak voelt. Kortom, het singles café is dé gelegenheid om nieuwe vrienden te maken, gedeelde interesses te ontdekken en wellicht zelfs die ene speciale connectie te vinden. Of je nu op zoek bent naar vriendschap of een diepere band, het singles café is een geweldige mogelijkheid om nieuwe mensen te ontmoeten.


Aanmelden kan t/m vrijdag 1 december door een mailtje te sturen naar info@welzijnteylingen.nl of telefonisch via 0252-231805. De kosten voor deelname bedragen
€15 per persoon, inclusief koffie/thee, een drankje en een heerlijke lichte maaltijd. Na aanmelding ontvang je alle benodigde informatie en de locatie van het evenement. Voor meer informatie vooraf kun je vrijblijvend even contact opnemen via bovenstaande gegevens.

  Meld je nu aan

  Persoon 2

  Persoon 3

  Persoon 4

  Machtiging

  Indien wij een eigen bijdrage vragen voor de activiteit, kun je kiezen uit twee betalingen:

  1. Contante betaling bij aankomst;
  2. Eenmalige machtiging via IBAN, vul hieronder in.
  Ga naar de inhoud