Uitreiking Teylinger Trofee 2021

 • 7 december 2021
 • 19:30 - 20:30
 • Algemeen

Welzijn Teylingen nodigt je van harte uit voor de online uitreiking van de Teylinger Trofee 2021. De uitreiking vindt plaats op dinsdag 7 december, van 19.30 tot 20.30/21.00 uur. 

De Omarmband van palliam, Pusmaatjes in de Buurt, Kunstweek Warmond en Fietsmaatjes Teylingen zijn de genomineerden voor de Teylinger Trofee 2021. De Trofee en bijbehorende cheque zal live uitgereikt worden door wethouder Arno van Kempen.

Wil jij ook meekijken? Dat kan via onderstaande knop. Heb je nog geen Microsoft Teams account? Volg dan deze stappen:

 1. Er wordt een webpagina geopend waar u twee opties ziet: Download de Windows-app en deelnemen op internet. Als u deelneemt op internet, kunt u Microsoft Edge of Google Chrome gebruiken. Uw browser vraagt mogelijk of Teams uw microfoon en camera mogen gebruiken. Zorg ervoor dat u dit toestaat, zodat u gezien en gehoord wordt tijdens de vergadering.
 2. Voer uw naam in en kies uw audio- en video-instellingen. Als de vergaderruimte (of een ander apparaat dat is verbonden met de vergadering) in de buurt is, kiest u audio uit om te voorkomen dat u wordt onderbroken. Selecteer telefoonaudio als u de vergadering wilt beluisteren op uw mobiele telefoon.
 3. Selecteer Nu deelnemen wanneer u klaar bent.
 4. Hiermee gaat u naar de lobby van de vergadering. We melden de organisator van de vergadering dat u er bent en iemand in de vergadering kan u vervolgens toelaten.

  Meld je nu aan

  Persoon 2

  Persoon 3

  Persoon 4

  Machtiging

  Indien wij een eigen bijdrage vragen voor de activiteit, kun je kiezen uit twee betalingen:

  1. Contante betaling bij aankomst;
  2. Eenmalige machtiging via IBAN, vul hieronder in.
  Ga naar de inhoud