‘Voorhout van voorheen’ ruilbeurs

 • 19 juni 2023
 • 16:00 - 20:00
 • Algemeen
 • De Spelewey, Voorhout
 • gratis

Wat een spannend avontuur! Het verzamelalbum ‘Voorhout van voorheen’ dat in april is uitgebracht, is een regelrechte knaller. Dit project, bedacht door de Historische Kring Voorhout (HKV) ter ere van hun 25-jarig jubileum, werd vol enthousiasme ontvangen. Plus-Van Dijk steunde dit prachtige initiatief financieel, zodat klanten bij elke boodschappenronde dit bijzondere boek konden aanschaffen. HKV-leden hadden zelfs het geluk om met een voucher het album gratis te bemachtigen!

Maar wat is een verzamelalbum zonder plaatjes? Elke klant kreeg bij elke € 10 aan boodschappen een zakje met drie plaatjes. Met 180 plaatjes om het album te vullen, hadden we wel wat spaarders verwacht! En natuurlijk hadden sommige mensen pech en kregen ze dubbele plaatjes.

Geen zorgen als jouw album nog niet compleet is! HKV, Plus- Van Dijk en Welzijn Teylingen presenteren: de plaatjes ruilbeurs!

Op maandag 19 en 26 juni kun je naar De Spelewey (Breughelhof 8 in Voorhout) komen, waar je van 16.00 tot 20.00 uur je dubbele plaatjes kunt ruilen. Laten we dat mooie album compleet maken, want dat verdient het toch? En als je extra plaatjes hebt, breng ze dan mee – wie weet help je er iemand anders mee!

Tijdens deze ruilmiddagen zorgen we natuurlijk ook voor wat lekkers – een kopje koffie of thee en een versnapering staan voor je klaar. Kom langs en maak deel uit van deze bijzondere gelegenheid om je album vol te krijgen. Tot dan!

  Meld je nu aan

  Persoon 2

  Persoon 3

  Persoon 4

  Machtiging

  Indien wij een eigen bijdrage vragen voor de activiteit, kun je kiezen uit twee betalingen:

  1. Contante betaling bij aankomst;
  2. Eenmalige machtiging via IBAN, vul hieronder in.
  Ga naar de inhoud