Vrijwilligersproeverij | vrijwillige inzet iets voor mij?

 • 30 september 2023
 • 11:30 - 14:30
 • In de buurt
 • Bibliotheek Sassenheim
 • gratis

Vrijwilligerswerk iets voor mij?

….of denk je gelijk, “nee hoor, geen tijd”? 

Dat zou jammer zijn, want er is altijd iets dat in jouw agenda past!

Vrijwilligersproeverij

Reserveer daarom zaterdagmiddag 30 september en kom naar de Vrijwilligersproeverij in de bibliotheek van Sassenheim! Deze middag draait helemaal om vrijwilligerswerk en de diverse mogelijkheden die het te bieden heeft.

Van 13.30 tot 16.30 uur op de Kerklaan 42 in Sassenheim staat de Vrijwilligersproeverij voor je klaar. Maak kennis met enthousiaste vertegenwoordigers van verschillende organisaties en ontdek hoe jij een positieve impact kunt hebben als vrijwilliger.

Voor wie?

Vrijwilligerswerk is geschikt voor mensen van alle leeftijden en achtergronden. Het biedt niet alleen de kans om anderen te helpen, maar ook om nieuwe vaardigheden te leren, nieuwe mensen te ontmoeten en je eigen talenten te ontdekken. Of je nu gepassioneerd bent over cultuur, sport, milieu, educatie, of gewoon graag een helpende hand wilt bieden, er is voor iedereen wel iets interessants te vinden.

De Vrijwilligersproeverij is jouw kans om de diversiteit van vrijwilligerswerk te verkennen, van het ondersteunen van lokale evenementen tot het werken aan projecten die onze buurten verbeteren. Kom langs en ontdek hoe je een verschil kunt maken in Teylingen.

Inspiratie opdoen?

Benieuwd naar de mogelijkheden voordat je komt? Kijk dan eens op de Vrijwilligersvacaturebank op www.vrijwilligteylingen.nl.

Kortom, kom op 30 september naar de Vrijwilligersproeverij en ontdek hoe leuk en waardevol het kan zijn om je vrijwillig in te zetten. Tot dan!

  Meld je nu aan

  Persoon 2

  Persoon 3

  Persoon 4

  Machtiging

  Indien wij een eigen bijdrage vragen voor de activiteit, kun je kiezen uit twee betalingen:

  1. Contante betaling bij aankomst;
  2. Eenmalige machtiging via IBAN, vul hieronder in.
  Ga naar de inhoud