Vrijwilligersproeverij

 • 14 april 2022
 • 13:00 - 15:00
 • Algemeen

Kom proeven en ervaren bij vrijwilligersorganisaties in Hillegom, Lisse en Teylingen

Na twee jaar van beperkingen is het tijd om samen met een aantal vrijwilligersorganisaties het jaar feestelijk te beginnen. WelzijnsKompas organiseert daarom samen met Welzijn Teylingen in de week van maandag 11 t/m vrijdag 15 april een vrijwilligersproeverij in Hillegom, Lisse én Teylingen. Tijdens deze proeverijen openen verschillende organisaties hun deuren om een kijkje achter de schermen te nemen en te proeven hoe het bij deze organisaties is. Zo kun je gelijk al ervaren wat voor organisatie dit is en of het past bij waar jij blij van wordt.

Er is een feestelijk programma vol activiteiten. Kom op donderdag 14 april tussen 13.00 – 15.00 uur naar de vrijwilligersmarkt bij De Jojo, hortusplein 14 in Sassenheim. Naast informatie over vrijwilligerswerk en kennismaken met vrijwilligersorganisaties kun je ook ontdekken wat jouw talent is en waar jij blij van wordt. Inwoner, professional, organisatie, ervaringsdeskundige, en iedereen die hier interesse in heeft is van harte welkom. Je kunt vrij inlopen, aanmelden is niet nodig.

Met deze proeverij vragen beide welzijnsorganisaties aandacht voor meer inclusieve vrijwilligersplekken. Voor bijvoorbeeld mensen met psychosociale klachten, fysieke beperkingen of mensen die de taal minder goed spreken. Niet alleen tijdens deze proeverij, maar het hele jaar door.

Heb je andere vragen? Neem gerust contact met ons op!

  Meld je nu aan

  Persoon 2

  Persoon 3

  Persoon 4

  Machtiging

  Indien wij een eigen bijdrage vragen voor de activiteit, kun je kiezen uit twee betalingen:

  1. Contante betaling bij aankomst;
  2. Eenmalige machtiging via IBAN, vul hieronder in.
  Ga naar de inhoud