Webinar – Leven met Autisme

 • 22 juni 2021
 • 19:30 - 22:00

Webinar – Leven met Autisme

Op 22 en 24 juni wordt er een webinar gehouden over leven met autisme. De online lezing biedt inzicht in autisme, prikkelverwerking en persoonlijke relaties. 

De andere prikkelverwerking kan gevolgen hebben voor persoonlijke relaties, seksualiteit, opvoeding, eenzaamheid en middelengebruik. Aan de hand van deze lezing vergroot je je inzicht en herkenning en ontdek je praktische tips voor meer levenskwaliteit.

Het programma

Je bent vanaf 19.30 uur digitaal welkom. Het webinar duurt tot 22.00 uur. Je kunt kiezen uit één van de data, het programma is op beide dagen hetzelfde.

Iedereen die belangstelling heeft voor autisme is welkom!

Bij aanvang van de lezing zal Jasper Kok-Roosjen een korte theoretische inleiding rondom de prikkelverwerking bij autisme verzorgen. Vervolgens zullen Hanneke Poelmans en Jasper Wagteveld hun persoonlijke verhaal delen rondom ‘leven met autisme’ aan de hand van het thema prikkelverwerking. Het geheel wordt afgesloten met een samenvatting en koppeling naar de theorie.

Aanmelden

Het is belangrijk dat je je aanmeldt via de button hieronder.

Deze pagina is speciaal aangemaakt voor dit webinar. Wanneer je naar beneden scrolt kun je kiezen voor één van beide data.
Bij aanmelding dien je de kortingscode in te voeren: AutismeZH.

Als je deze kortingscode invoert is deelname aan het webinar gratis.

Let op: er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar dus wacht niet te lang met aanmelden. De aanmeldingstermijn verloopt op 21 juni of wanneer alle plaatsen vergeven zijn. Je krijgt via de mail een bevestiging van aanmelding.

De avond zelf

Je kunt de lezing vanaf 19.30 uur volgen via Zoom, hiervoor ontvang je voorafgaand aan de bijenkomst een link. Via de chat is het ook mogelijk om vragen te stellen. Op de avond zal er mogelijk een selectie gemaakt moeten worden van de vragen die beantwoord kunnen worden.

Vragen

De welzijnsorganisaties in de Bollenstreek brengen graag dit webinar onder de aandacht. De avond wordt aangeboden door het regiobestuur van de NVA Zuid Holland. Mocht je vragen hebben omtrent jouw aanmelding neemt u dan contact op via regiocoordinator@autisme.nl.

  Meld je nu aan

  Persoon 2

  Persoon 3

  Persoon 4

  Machtiging

  Indien wij een eigen bijdrage vragen voor de activiteit, kun je kiezen uit twee betalingen:

  1. Contante betaling bij aankomst;
  2. Eenmalige machtiging via IBAN, vul hieronder in.
  Ga naar de inhoud