Wees welkom! Jubileum Automaatjes

 • 25 november 2022
 • 16:30 - 17:30
 • Algemeen

Welzijn Teylingen startte in 2017 met ANWB Automaatje en in 5 jaar tijd hebben zij vele mensen van A naar B kunnen helpen. Een ANWB Automaatje is meer dan alleen vervoer. Als vrijwillig chauffeur bied je een helpende hand als dat nodig is en zo ontstaan er soms mooie contacten tussen de vrijwilliger en deelnemer. Een dienst die zich in de loop der jaren onmisbaar heeft gemaakt.

Op vrijdag 25 november wordt het jubileum van ANWB Automaatje gevierd in Theater ’t Onderdak te Sassenheim. Alle ANWB Automaatjes worden hierbij in het zonnetje gezet. De vraag naar autoritjes neemt toe en daarom is Welzijn Teylingen opzoek naar nieuwe chauffeurs. Dus:

 • Steek jij andere graag een helpende hand toe?
 • Ben je in het bezit van een auto en geldig rijbewijs?

Kom op 25 november langs voor wat meer informatie en om in gesprek te gaan met onze huidige Automaatjes, zij delen hun ervaringen graag met jou.

Interesse?

Wij nodigen je graag uit op onze jubileumbijeenkomst op vrijdag 25 november tussen 16.30 en 17.30 uur in Theater ’t Onderdak te Sassenheim om kennis met ons te maken en onze ANWB Automaatjes. Ben je niet in de gelegenheid om te komen, maar wel geïnteresseerd om ANWB Automaatje in Teylingen te worden? Neem contact op met Welzijn Teylingen via info@welzijnteylingen.nl of via tel: 0252-231805.

  Meld je nu aan

  Persoon 2

  Persoon 3

  Persoon 4

  Machtiging

  Indien wij een eigen bijdrage vragen voor de activiteit, kun je kiezen uit twee betalingen:

  1. Contante betaling bij aankomst;
  2. Eenmalige machtiging via IBAN, vul hieronder in.
  Ga naar de inhoud