Workshop bloem schilderen

 • 22 februari 2023
 • 10:00 - 11:30
 • Museum de Lakenhal Leiden
 • gratis

Voor mensen met dementie en hun dierbare!

Op woensdag 22 februari as organiseren we weer in samenwerking met museum de Lakenhal te Leiden de MEMORABEL WORKSHOP, speciaal voor mensen met dementie en hun dierbare (mantelzorger). Maak er samen een gezellige ochtend van en zet direct een blijvende herinnering op doek!

Meld je aan voor deze workshop, want er is een maximum aan deelnemers.

Informatie op een rij
Datum: woensdag 22 februari 2023
Ontvangst vanaf: 9.50 uur
Start programma: 10 uur
Einde programma: 11.30 uur
Maximum aantal deelnemers: 10
Deelname: €0,-, we bieden dit programma kosteloos aan

Over het programma
Vanaf 9.50 uur staat er een gastheer/gastvrouw klaar bij de ingang om jullie op te vangen. Na de ontvangst in het Atelier, gaan jullie in het Atelier samen met docent Arjenne aan de slag. Samen breng je bij een kopje koffie of thee de werken tot leven door verhalen, herinneringen, associaties en ideeën met elkaar te delen.

Route naar het museum
De ingang van Museum De Lakenhal bevindt zich aan de Oude Singel 32 in Leiden. Het museum is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Kom je met de auto? De dichtstbijzijnde parkeergarage is Parkeergarage Lammermarkt. En uiteraard kun je ook gebruik maken van onze ANWB Automaatje dienst.

Voor iedereen toegankelijk
Tijdens de workshop maken alle deelnemers gebruik van speciale opklapbare museumstoeltjes. Deze zijn vrij hoog, waardoor iedereen er gemakkelijk op kan plaatsnemen en weer uit kan opstaan. Mochten er verdere bijzonderheden zijn waar we rekening mee kunnen houden tijdens het bezoek, dan horen we dat graag.

Voor verdere vragen en aanmelden stuur een email naar info@welzijnteylingen.nl of neem telefonisch contact op via 0252 231 805.

  Meld je nu aan

  Persoon 2

  Persoon 3

  Persoon 4

  Machtiging

  Indien wij een eigen bijdrage vragen voor de activiteit, kun je kiezen uit twee betalingen:

  1. Contante betaling bij aankomst;
  2. Eenmalige machtiging via IBAN, vul hieronder in.
  Ga naar de inhoud