Inloopspreekuur vrijwilligerswerk, kom lang!

  • 15 juli 2021
  • 18:30 - 19:30
  • Inloopspreekuur Bibliotheek Sassenheim
  • Algemeen

Vrijwilligers zijn onmisbaar in Teylingen, maar gedurende de coronacrisis kon en mocht veel niet. Daardoor is het aantal vrijwilligers flink gedaald. Nu er versoepelingen zijn is er gelukkig weer meer mogelijk. Op donderdag 15 juli kun je terecht bij het inloopspreekuur met vragen over een leuke vrijwilligersklus, verenigingen en stichtingen in Teylingen of andere vragen over vrijwillige inzet.

Samen met jou onderzoekt een adviseur van Welzijn Teylingen wat je graag wilt doen, welke ervaring of talenten je kunt inzetten en welke vereniging of stichting bij jou past. Ook vrijwilligersorganisaties zijn meer dan welkom op het spreekuur. Zij kunnen in gesprek gaan met de adviseur (of bezoeker) om te vertellen waar zij naar op zoek zijn. Folders achterlaten kan natuurlijk ook.

Het inloopspreekuur is op iedere derde donderdag van de maand in de bibliotheek van Sassenheim, Kerklaan 42, te bezoeken. Donderdag 15 juli is het eerstvolgende inloopspreekuur, van 18:30 tot 19:30 uur. Dit keer zonder mondkapjes. Uiteraard worden de basisregels voor ieders veiligheid en gezondheid gehanteerd. Samen dragen we zorg voor elkaar!

Liever online informatie of wat voorwerk doen? Neem een kijkje op VrijwilligTeylingen.nl. Een vernieuwde vrijwilligersvacaturebank en Talentenscan.

Heb je nog vragen? Neem gerust contact op met Welzijn Teylingen door te bellen naar 0252-2318 05 of te mailen naar info@welzijnteylingen.nl.

Skip to content