60+ Singles Café

25 april 2023 • Algemeen • Marie Omtzigt


60+ Singles Café

Op vrijdag 9 juni 2023 gaan Welzijn Noordwijk en Welzijn Teylingen weer een gezellig 60+ singles café organiseren. Het singles café is bij uitstek de plek waar single mannen en vrouwen elkaar kunnen ontmoeten en de mogelijkheid hebben om op een laagdrempelige manier met elkaar in gesprek te gaan. Dit alles onder het genot van een hapje, een drankje en leuke muziek. Het singles café is vooral een heel gezellig informeel samenzijn met de mogelijkheid tot korte kennismakingsgesprekken, in combinatie met een leuke activiteit waar iedereen aan kan deelnemen.

Voor iedereen die het spannend vindt om tijdens het singles café zomaar met iemand in gesprek te gaan zijn er de hele middag organisatoren aanwezig.  Zij kunnen het ijs voor je breken als je het lastig vindt om zomaar op die ene leuke man of vrouw af te stappen en in contact te komen. Iedere alleen gaande vanaf 60 jaar, wonend in Sassenheim, Voorhout, Warmond, Noordwijk, de Zilk of Noordwijkerhout en de verdere bollenstreek is van harte welkom.  Het 60+ singlescafé vindt plaats op een locatie in Lisse. De deelname bedraagt € 15 per persoon. Dit is inclusief koffie/thee, een consumptie en een lichte maaltijd.

Aanmelden
U kunt zich aanmelden t/m vrijdag 26 mei 2023 via info@welzijnteylingen.nl of telefonisch, via 0252-231805. Natuurlijk kunt u ook eerst vrijblijvend bellen of mailen als u meer informatie wilt. Deelname aan het singles café is pas definitief na ontvangst van de schriftelijke bevestiging. Om de locatie discreet te houden, ontvangen deelnemers de locatiegegevens pas bij de definitieve bevestiging van deelname.

Ga naar de inhoud