Dementie en dan?

14 september 2023 • Mantelzorg • Madelon Tullenaar

Dementie kan het leven van je naaste én van jouzelf ingrijpend veranderen. Gedragsverandering van je naaste levert vaak vragen en onzekerheden op. Leer (beter) omgaan met de veranderingen, krijg uitleg, handvatten en praktisch advies over hoe je met verschillende situaties kunt omgaan tijdens de workshop ‘Omgaan met gedragsverandering bij dementie’ van Marente.  

Tijdens de workshop krijg je praktische tips op het gebied van verzorging en communicatie om de zorg van een dierbare in de thuissituatie te verbeteren. Er worden persoonlijke ervaringen gedeeld en je krijgt handvatten die aansluiten op je thuissituatie. Samen met trainer Gerrie Boven en actrice Margreet ’t Hart onderzoek je op een interactieve manier wat voor jou en je naaste een prettige manier van communiceren is.  

Informatie/Aanmelden 
De workshop vindt plaats op woensdag 11 oktober 2023 van 19.00 – 21.30 uur in Bernardus in Sassenheim. Kijk voor meer informatie en aanmelden op www.marente.nl/dementie of neem contact op met Ledenservice Marente via tel. 071  409 32 23. 

Deze workshop word je aangeboden door onze partner Marente

Ga naar de inhoud