Even voorstellen….

26 januari 2023 • Algemeen • Madelon Tullenaar

Hebben jullie onze nieuwe Sociaal werker al ontmoet? Fleur, een enthousiasteling waarvan we blij zijn dat ze ons team komt versterken. Fleur stelt zich graag even kort aan je voor.

Wat ga je doen?
Sinds 16 januari ben ik bij Welzijn Teylingen in dienst als Sociaal Werker – Community Builder. Ik ga mij voornamelijk bezighouden met het buurtwerk in Teylingen en zal veel te vinden zijn op diverse ontmoetingsplekken in Teylingen. Ik ga hier activiteiten begeleiden en in gesprek met de buurtbewoners om te zien waar de behoeften in de wijk liggen.

Wat breng je mee in je werk?
Wat ik persoonlijk meebreng in mijn werk is het enthousiasme om buurtbewoners meer te betrekken bij de diverse activiteiten en projecten die wij aanbieden. Om deze  mensen met elkaar te verbinden en om hen te laten participeren in de wijk.

Wat vind je leuk aan sociaal werk?
Wat ik zo leuk vind aan dit werk is dat je constant met mensen bezig bent en veel afwisseling hebt in je werk. Ik ontmoet iedere dag nieuwe mensen en krijg de kans om creatief bezig te zijn, om mijn energie en enthousiasme over te brengen met mede als doelstelling mensen uit de wijk met elkaar te verbinden. Daarnaast vind ik dat Welzijn Teylingen veel leuke activiteiten aanbiedt, waar ik graag onderdeel van ben en waarbij ik voldoening haal bij het zien van hoe de buurtbewoners hiervan genieten.

Fleur hoopt je binnenkort te ontmoeten!

Ga naar de inhoud