Even voorstellen…

30 december 2021 • Algemeen • Marie Omtzigt

Even voorstellen…

Nog voor het einde van het jaar is Welzijn Teylingen drie nieuwe collega’s rijker! Zij stellen zich graag even voor…

“Mijn naam is Kenlly, 31 jaar jong en woonachtig in Hillegom met een strandman en twee zwerfhonden. Ik ben gek op honden, het liefst zou ik wel een roedel van 30 om mij heen hebben. Sinds 1 november 2021 ben ik in dienst getreden bij Welzijn Teylingen als sociaal makelaar (chique hé). Ik ben voornamelijk actief in de kernen Sassenheim en Warmond.

Ik houd mij bezig met het monitoren van de buurtkamers in Sassenheim en Warmond. Daarnaast coördineer ik evenementen die gemeente breed of (in sommige gevallen) in de gehele regio ingezet kunnen worden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan: de Verhalentafels, Singlescafe 60+, Maatjes zoeken maatjes of het wijkspreekuur. In de toekomst hoop ik nog veel meer leuke en nieuwe activiteiten te organiseren! Heb jij een leuk idee voor je wijk, zie jij samenwerkingskansen of maak je je zorgen over het welzijn van een buurtgenoot? Neem contact met mij op!”

“Mijn naam is Nathalie. Met ingang van 1 november 2021 ben ik als adviseur Positieve Gezondheid gestart om bewoners en partners in/van de gemeente Teylingen te helpen met de implementatie van het gedachtegoed. Positieve gezondheid is een benadering binnen de gezondheidszorg die niet de ziekte, maar een betekenisvol leven van mensen centraal stelt. De nadruk ligt op de veerkracht, eigen regie en het aanpassingsvermogen van de mens en niet op de beperkingen of ziekte zelf. Ik maak onder meer gebruik van het spinnenweb als hulpmiddel. Die vult iemand in en daardoor ontstaat er een beeld over waar er behoefte aan is. De stappen die gezet worden om bepaalde doelen te behalen zijn net zo belangrijk als het behalen van het doel zelf. Het is altijd maatwerk, want geen mens is hetzelfde.

Ik leef zelf volgens het principe: “Ik weet wat voor mij het beste is”, daarom past deze baan echt goed bij mij! Ik volg altijd mijn gevoel bij het nemen van beslissingen en als ik er even niet goed uitkom, vul ik het spinnenweb in. Dan zie ik waar ik iets heb laten liggen en ga daarmee aan de slag. Meer informatie? Neem contact op met mij en ik help je graag verder!”

“Ik ben Tamara, woonachtig in Oegstgeest, heel gelukkig getrouwd en trotse moeder van 2 kinderen. Ik ben in december gestart als adviseur binnen Welzijn Teylingen. Ik wil in deze functie graag zowel op beleidsmatig/strategisch niveau, als op uitvoerend niveau een bijdrage leveren aan het vergroten van het welzijn en de veerkracht van de inwoners van Teylingen.

Thema’s waar ik mij onder andere mee bezig houd zijn Positieve Gezondheid, Dementievriendelijk Teylingen (en mantelzorg) en het meer datagericht werken. Ik heb enorm veel zin om mijn hartenwens van het bijdragen aan een betere wereld, mijn passie voor mensen in hun kracht zetten en mijn opgedane capaciteiten in andere omgevingen samen te laten komen bij Welzijn Teylingen. In deze rol en als persoon word ik gedreven door diepgang, verbinding en groei. Laten we elkaar gauw een keer ontmoeten! Neem vooral contact met mij op.”

Skip to content