Geslaagd buurtfeest in Warmond

1 juli 2024 • Algemeen • Madelon Tullenaar

Woensdag 26 juni jl. was het feest in de van Duvenvoordestraat Warmond. Onder een stralend zonnetje ontmoetten buurtbewoners elkaar en werden er wat leuke activiteiten georganiseerd.

Buurtbewoners hadden aangegeven graag meer in contact te willen komen met hun buren en dat is ze gelukt. Quote van een bewoner: “Het was heel bijzonder en vooral leuk. Ik heb al een aantal buurtbewoners horen praten over het organiseren van een volgend buurtfeest. Ik heb er nu al zin in.”

Ook waren er diverse organisaties aanwezig, zoals Teylingen Schoon, voor vragen over (zwerf) afval, de politie en boa’s voor vragen over veiligheid, gemeente Teylingen voor de buur&buurtbox, Welzijn Teylingen was er met een schminkteam, Welzijnskwartier met een spelelement, Combibrug met diverse spelactiviteiten, STEK deed boodschappen voor de kooksessie en Vluchtelingenwerk had de coördinerende rol tijdens deze middag.

Wil jij ook graag een buurt die nog meer naar elkaar omkijkt? Vraag dan gratis een buur&buurtbox aan en organiseer jullie eigen buurtfeest.

Ga naar de inhoud