Positief Leven Café

31 maart 2023 • Algemeen • Marie Omtzigt

Het Positief Leven café heeft aandacht voor jou!

Kom gezellig langs bij het Positief Leven Café en zet een stap naar een stralender leven!

Wil je op een laagdrempelige en gezellige manier ontdekken hoe je meer positiviteit in je leven kunt brengen, ondanks alle uitdagingen? Kom dan naar het Positief Leven Café, waar je je zelfvertrouwen, veerkracht en ontspanning kunt vergroten!

Het Positief Leven Café staat klaar voor jou op 13 april.

Eens per zes weken openen we onze deuren en staat er een nieuw thema centraal dat bijdraagt aan het ervaren van een positief leven, met ons hoofd, hart en handen.

Op 13 april om 19:30 uur ben je van harte welkom, met als centrale vraag: “Hoe ziet een positief leven er voor jou uit en wat kun je vandaag nog doen om dit te vergroten?” Mis het niet, en noteer ook alvast de volgende café-avond op 15 juni in je agenda.

Het Positief Leven Café vindt plaats bij SV Bijdorp (Krelagehove 2, Sassenheim) en de toegang is gratis. Er staan koffie, thee en lekkernijen voor je klaar om het extra gezellig te maken.

Aanmelden

Graag van tevoren aanmelden. Dit kan per email: info@welzijnteylingen.nl o.v.v. Positief Leven café, naam en contactgegevens. Of telefonisch via 0252 23 18 05 (op werkdagen bereikbaar van 09.00 – 13.00 uur). Voor meer informatie kun je ook onze website www.welzijnteylingen.nl bezoeken.

Ga naar de inhoud