Samen Koken & Eten

  • 4 oktober 2022
  • 14:30 - 20:00
  • Algemeen

Samen koken en eten is een sociaal moment van de dag. Daarom hebben Welzijn Teylingen, Viteylingen, SJJV en wijkcentrum de Spelewey de handen ineen geslagen. Eens per maand zal de keuken in de Spelewey te Voorhout worden opengesteld voor jou! Er wordt gekookt aan de hand van diverse thema’s die worden begeleid door experts.  

De aankomende editie is op dinsdag 4 oktober (tijdens de week van de ontmoeting). Je kunt een plekje reserveren als tafelgast of als kok. Uiteraard neem je als kok na afloop van de kooksessie ook plaats aan tafel. Aanvang voor de kooksessie is om 14.30 uur en de aanvang voor gasten van het diner is om 18.00 uur (inloop vanaf 17.30 uur). Voor deelname wordt er een eigen bijdrage van € 3,- gevraagd.

Aanmelden kan via: info@welzijnteylingen.nl. Geef hierbij door of je je aanmeldt als kok of als tafelgast. Aanmelden kan tot uiterlijk 31 september. Vermeld hierbij je naam, je contactgegevens en de keuze voor tafelgast of kok. Er zit een maximum aan het aantal deelnemers, dus wacht niet te lang met aanmelden.

Vragen? neem contact met ons op!

    Meld je nu aan

    Persoon 2

    Persoon 3

    Persoon 4

    Machtiging

    Indien wij een eigen bijdrage vragen voor de activiteit, kun je kiezen uit twee betalingen:

    1. Contante betaling bij aankomst;
    2. Eenmalige machtiging via IBAN, vul hieronder in.
    Ga naar de inhoud