Singles Café

22 april 2024 • Algemeen • Madelon Tullenaar

Uniek 60+ Singles Café op vrijdag 31 mei

Ben je een actieve zestigplusser die graag nieuwe mensen ontmoet? Schrijf je dan in voor het leukste singles café van de Bollenstreek op vrijdag 31 mei! Dit singles café wordt georganiseerd door Welzijn Teylingen in samenwerking met Welzijn Noordwijk en biedt een unieke gelegenheid voor alleengaanden om op een gezellige en ontspannen manier nieuwe mensen te leren kennen.

Bij binnenkomst word je hartelijk ontvangen door de gastheren en gastvrouwen, die ervoor zorgen dat je je meteen thuis voelt. De middag is zo opgezet dat je op diverse manieren de kans krijgt om op een ontspannen manier nieuwe contacten te leggen. Voor degenen die een speciale klik voelen en liever een-op-een willen praten, zijn er gezellige tafeltjes beschikbaar. De middag is van 16.00 uur tot uiterlijk 19.30 uur, met leuke activiteiten en rond etenstijd wordt er een lichte maaltijd aangeboden.

Het Singles Café is dé gelegenheid om nieuwe vriendschappen te sluiten, gedeelde interesses te ontdekken en misschien zelfs die ene speciale connectie te vinden. Kortom, het wordt een dag vol plezier en spontane ontmoetingen, met een gezellige borrel en verschillende leuke activiteiten. Zet de stap en meld je aan!

Hoe kun je je aanmelden?
Stuur een e-mail naar info@welzijnteylingen.nl of bel naar 0252-231805. Na je aanmelding ontvang je alle benodigde informatie en de locatie van het evenement. Het Singles Café vindt plaats op een sfeervolle locatie in Lisse. De deelnamekosten bedragen €15,- per persoon, inclusief twee drankjes en een heerlijke lichte maaltijd.

Aanmelden kan tot en met vrijdag 24 mei 2024.

Ga naar de inhoud