Singles Café

9 januari 2024 • Algemeen • Madelon Tullenaar

Dé kans om vriendschappen op te doen, gedeelde interesses te ontdekken en misschien zelfs die ene speciale connectie te vinden.

Uniek 60+ Singles Café op vrijdag 16 februari 2024!

Ben jij een actieve 60-plusser die graag nieuwe mensen ontmoet? Zet dan de eerste stap en meld je aan voor het meest bruisende Singles Café in de bollenstreek op vrijdag 16 februari! Dit bijzondere initiatief, georganiseerd in samenwerking met Welzijn Noordwijk, biedt een fantastische gelegenheid voor alleengaanden om op een gezellige en ontspannen manier nieuwe connecties te maken.

Onze enthousiaste vrijwilligers van Welzijn Noordwijk en Welzijn Teylingen staan klaar om je een warm welkom te heten, ervoor te zorgen dat iedereen zich hartelijk ontvangen voelt, en zich op zijn of haar gemak kan ontspannen. De middag is zorgvuldig samengesteld zodat je op diverse manieren de kans krijgt om op een ongedwongen wijze nieuwe mensen te leren kennen. Voor diegenen die graag een één-op-één gesprek willen voortzetten, staan er gezellige tafeltjes klaar.

De middag begint om 16.00 uur en belooft een mix van leuke activiteiten, een gezellige borrel en een heerlijke lichte maaltijd. Het Singles Café is dé gelegenheid om nieuwe vriendschappen te sluiten, gedeelde interesses te ontdekken en misschien wel die speciale connectie te vinden. Kortom, verwacht een dag vol plezier en spontane ontmoetingen!

Speciale oproep aan alle 60+ mannen: Om het gezelschap in evenwicht te houden zijn wij nog opzoek naar een aantal gezellige mannen die de stap durven te zetten en een leuke middag tegemoet willen gaan. Meld je dus nu aan!

Praktische informatie

Aanmelden voor het singles café kan eenvoudig via e-mail op info@welzijnteylingen.nl of telefonisch via 0252-231805. Ook als je eerst meer informatie wilt over het singles café dan kun je middels bovenstaande gegevens even contact opnemen.

Er wordt een eigen bijdrage gevraagd van € 15,-.

De activiteit start om 16.00 uur (inloop 15.30 uur) en duurt tot 19.30 uur.

De exacte locatie in Lisse wordt je kenbaar gemaakt na inschrijving, om zodanig enige privacy te waarborgen.

Ga naar de inhoud