Sport- en Cultuurregeling voor volwassenen: een gratis bibliotheeklidmaatschap

25 april 2023 • Algemeen • Marie Omtzigt

Heb je al gehoord van het aanbod voor inwoners van Teylingen met een laag inkomen? Binnen de Sport- en Cultuurregeling voor volwassenen is er een optie om je jaarlijkse bibliotheeklidmaatschap volledig vergoed te krijgen. We willen graag deze optie onder de aandacht brengen, zodat meer mensen zich bewust zijn van de mogelijkheid en kunnen profiteren van de voordelen van een bibliotheeklidmaatschap zonder extra kosten.

De Sport- en Cultuurregeling is speciaal ontworpen om inwoners met een laag inkomen de kans te bieden deel te nemen aan sport- en cultuuractiviteiten. Of je in aanmerking komt voor deze korting, hangt af van de hoogte van je inkomen. De korting bedraagt maximaal € 150,- en is van toepassing op zowel commerciële als niet-commerciële sport- en cultuuractiviteiten.

Het gratis bibliotheeklidmaatschap geeft je toegang tot een schat aan informatie. Hiermee kan je boeken, e-books en luisterboeken lenen en met korting meedoen aan onze activiteiten en cursussen. Of je nu geïnteresseerd bent in romans, non-fictie, tijdschriften, kranten of digitale bronnen, de bibliotheek heeft het allemaal. Daarnaast organiseert de bibliotheek vaak interessante evenementen, workshops en lezingen die je horizon zullen verbreden.

Ga naar de inhoud