Teylinger Prijs 2023: nomineer een vrijwilligersinitiatief!

31 maart 2023 • Vrijwilligerswerk • Marie Omtzigt

🎉 Teylinger Prijs 2023: Zet een vrijwilligersinitiatief in de spotlights! 🎉

Hé, jij daar! Ben je trots op de geweldige vrijwilligers die Teylingen mooi, leefbaar, groener en gezellig maken? Dan is dit je kans om ze in het zonnetje te zetten! Welzijn Teylingen organiseert namens de gemeente de Teylinger Prijs 2023, en jij kunt een vrijwilligersactiviteit of -project nomineren!

Laat je inspiratie de vrije loop!

Het maakt niet uit wat voor initiatief het is: een project dat zorgt voor verbinding tussen jong en oud, een creatieve manier om dorpsbewoners te helpen, of een initiatief dat nieuwe vrijwilligers in actie heeft gezet. Dit jaar draait het allemaal om impact en inspiratie. Dus kom op, wees niet bescheiden en nomineer een project of activiteit vóór 15 september.

Geen zorgen als je een geweldig project uit 2022 in gedachten hebt; die kunnen ook meedoen! Alle genomineerden krijgen een gesprek met de jury. Bovendien krijgen de eerste 10 nominaties een vlog die ze kunnen gebruiken om hun project te promoten en te laten zien hoe geweldig ze bezig zijn!

Eerdere winnaars zijn erg enthousiast over de Teylinger Prijs en de aandacht die het oplevert. Naamsbekendheid, fondsaanvragen, een boost voor je vrijwilligers en nog veel meer! Zelfs als je niet wint, pluk je de vruchten van de vlog en de aandacht via pers en social media.

“Zo’n prijs heeft ook een effect op je vrijwilligers. Het gaat leven, het besef dat we veel goeds doen met elkaar, en daar trots op zijn.”

Waar wacht je nog op?

Nomineer een vrijwilligersactiviteit of -project via het aanmeldformulier op www.vrijwilligteylingen.nl (zie onderstaande knop). Of meer over de criteria van de Teylinger Prijs.

Heb je vragen? Neem contact op met Maria Zwart, Welzijn Teylingen, telefonisch via 0252 231805 of per e-mail: m.zwart@welzijnteylingen.nl.

Ga naar de inhoud