Uitnodiging lenteworkshop voor mantelzorgers

4 maart 2024 • Algemeen • Valerie Merbis

Het is weer tijd voor een gezellige en creatieve lenteworkshop speciaal voor mantelzorgers uit de gemeente Teylingen! Na het succes van voorgaande jaren nodigen we je graag uit om samen met ons de lente te vieren tijdens een leuke activiteit.

De lente staat voor de deur en wat is er nu mooier dan dit te vieren met bloemen en kleuren? Onder leiding van Adewij de Wit (Aadjes Passie) gaan we aan de slag met het thema “bloemenbollen” en creëren we samen prachtige lentestukken voor in huis. Dit alles in een ontspannen sfeer, met genoeg ruimte voor een goed gesprek.

De workshops vinden plaats op:

  • Donderdagmiddag 21 maart van 13.30 tot 15.30 uur,
  • Donderdagavond 21 maart van 18.30 tot 20.30 uur.

Locatie: Speeltuinvereniging Bijdorp, Krelagehove 2, Sassenheim.

Om voldoende materialen in te kunnen kopen, vragen we je om je vooraf aan te melden. Wees er snel bij, want er is slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar en vol is vol.

Deelname aan de workshop is kosteloos.

Aanmelding:
Je kunt je aanmelden voor de workshop tot uiterlijk maandag 18 maart om 13.00 uur per e-mail via info@welzijnteylingen.nl of telefonisch via 0252-231805. Vermeld hierbij je voorkeurstijd en je contactgegevens. Na aanmelding ontvang je van ons een bevestiging van deelname.

We kijken er naar uit om samen met jou de lente te verwelkomen tijdens deze gezellige workshop!

Ga naar de inhoud