Vrijwilligerswerk iets voor jou?

28 augustus 2023 • Algemeen • Madelon Tullenaar

Of denk je gelijk, “nee hoor, geen tijd”?  Dat zou jammer zijn, want er is altijd iets dat bij jou past. Een uurtje in de week of af en toe een klus. Of voor wie meer tijd heeft, een vaste activiteit in de week. Vrijwilligerswerk is zoveel meer dan een verplichting, of “iets doen voor een ander”.  Je komt nieuwe mensen tegen, krijgt nieuwe ideeën. Of je kunt je helemaal uitleven in wat toch al je hobby is. 

Vrijwilligerswerk kan structuur geven aan je dag, of gelegenheid om mensen te ontmoeten. Denk ook eens aan wat je allemaal kunt leren. Goed voor je CV en goed voor jezelf. En natuurlijk, als je het fijn vindt om een ander blij te maken, dan is dat ook een goede reden..

Geen idee wat er allemaal te doen is? Dan is de Vrijwilligersproeverij op 30 september een mooie kans om wijzer te worden. Je kunt daar kennis maken met allerlei vrijwilligersorganisaties in Teylingen. De vrijwilligersproeverij vindt plaats bij de bibliotheek Bollenstreek Sassenheim van 11.30-14.30 uur.

Als je je liever eerst oriënteert, neem dan eens een kijkje in de vrijwilligersvacaturebank. Of maak eens een afspraak met een van onze vrijwillige adviseurs. Ze zien je graag komen.

Ga naar de inhoud