Wat een top idee

4 juli 2024 • Algemeen • Madelon Tullenaar

We hebben het druk in Teylingen met activiteiten. Creatieve club ‘De Klosjes’ hebben leuke ideeën om hun gemaakte producten aan te bieden aan goed doelen, ze zouden er alleen heel graag nog wat creatieve handen bij willen hebben.

Er zijn diverse eetactiviteiten van lunch tot diner, waaronder de Buurthap! Zij serveren eenpansgerechten uit aan buurtgenoten die niet alleen de gezelligheid opzoeken, maar voor wie het ook een uitkomst is om niet zelf te koken. De Buurthap wordt verzorgd door vrijwilligers die het leuk vinden om te koken. Geldt dit ook voor jou? Dan ben je van harte welkom in de keuken.

Tijdens feestelijke activiteiten in Teylingen wordt er met regelmaat gevraagd om schminkers. Schminkers boeken altijd succes en toveren een lach op het gezicht van ieder kind. We bieden zo nu en dan een gratis basiscursus aan, aan iedereen die graag onderdeel wil worden van het schminkteam.

Zoveel ideeën , maar misschien heb jij ook een tof idee voor jouw buurt. Zou je graag met ons mee willen denken? We kunnen wel een organisatietalent en een creatief brein gebruiken. Met elkaar kom je verder.

Vraag hier naar de mogelijkheden!

Ga naar de inhoud