Week van de mantelzorg

1 november 2022 • Algemeen • Marie Omtzigt

10 november is het de Dag van de Mantelzorg. Overal in het land vind je onzichtbare helden, jong en oud, van het kleinste dorp tot de grootste stad, er zijn er bijna 5 miljoen. Zo staan er al meer dan 700 mantelzorgers ingeschreven bij Welzijn Teylingen. Wat jij doet als mantelzorger is niet vanzelfsprekend, het is bijzonder en verdient waardering.

Daarom organiseren wij in de week van 10 november de Week van de Mantelzorg in de gemeente Teylingen. In deze week zorgen wij voor activiteiten van plakaatverven tot samen koken, alles speciaal voor mantelzorgers. Er zijn nog een paar plekken over bij de workshop Positief Leven, plakaatverven en de wandeling in het panbos. Zie voor meer informatie onderstaande programma.

Ben jij een mantelzorger in Teylingen en zou je toch graag meedoen? Doe dat dan snel! Je kunt tot uiterlijk vrijdag 4 november 12.00 uur inschrijven.

Neem daarvoor contact met ons op door te bellen naar 0252 23 18 05, of stuur een e-mail naar info@welzijnteylingen.nl, o.v.v. jouw naam, contactgegevens en gewenste activiteit.

Skip to content