Week van de Mantelzorger in Teylingen: Een Verdiende Hulde aan Onze Zorghelden!

17 november 2023 • Algemeen • Valerie Merbis

Wat een prachtige week was het tijdens de viering van de Week van de Mantelzorger! Een week waarin we gezamenlijk stilstonden bij de onschatbare waarde van jullie inzet en toewijding. De Dag van de Mantelzorg, speciaal in het leven geroepen om onze waardering uit te spreken, vormde de spil van een week vol activiteiten en warme momenten.

Teylingen, rijk aan mantelzorgers die dag in, dag uit een belangrijke rol vervullen in de zorg voor anderen. Welzijn Teylingen was vastbesloten om jullie in het zonnetje te zetten, en wat hebben we genoten van een week vol diverse activiteiten die jullie verdiende rust en erkenning brachten.

De bloemenworkshop bracht kleur in jullie dagen, terwijl de meditatieve klankreis zorgde voor ontspanning en innerlijke rust. De rondleiding door het panbos bood niet alleen een frisse neus, maar ook de kans om samen te genieten van de natuur. De kookworkshop bracht niet alleen heerlijke geuren, maar ook gezelligheid in de keuken. En de workshop ‘lekker in je vel’ was een welverdiend moment van zelfzorg en reflectie.

Terugkijkend op deze week, mogen we trots zijn op de waardevolle en leerzame momenten die we hebben gedeeld. De fijne gesprekken, de lachende gezichten en bovenal het plezier en de ontspanning die jullie hebben ervaren, maken deze week onvergetelijk. Het was een ode aan jullie, de stille helden van Teylingen, die elke dag onvoorwaardelijke zorg en liefde geven.

Dank jullie wel voor jullie toewijding en liefdevolle inzet. Jullie verdienen alle lof en erkenning, niet alleen tijdens de Week van de Mantelzorger, maar het hele jaar door. Jullie maken Teylingen een warmere en betere plek voor ons allemaal.

Reviews:

Ik wil jullie bedanken dat ik bij de meditatie workshop aanwezig mocht zijn.

Ik heb een hele fijne avond gehad, een mooi cadeau voor mezelf.

Vriendelijke groet, Jacqueline

Bedankt voor de leuke workshop. Ik heb ervan genoten en geniet van de lampjes op tafel.

Vriendelijke groet,

Patricia

Ga naar de inhoud