Meedoen in Teylingen: de wegwijzer voor hulp, welzijn & ontmoeting in Teylingen

Website voor inwoners, professionals en vrijwilligers…

… is een nieuwe website voor Teylingse inwoners, professionals en vrijwilligers. Op deze website zijn de gegevens te vinden van allerlei organisaties in het zorg- en welzijnsdomein. Handig voor wie lekker(der) in zijn vel wil zitten en voor mensen die anderen daarbij helpen. Zo werkt Teylingen aan een energieke en krachtige samenleving.

Alles bij elkaar

Er zijn in Teylingen veel activiteiten, voorzieningen en initiatieven op het gebied van hulp, welzijn en ontmoeting. Alleen weet niet iedereen ze altijd te vinden. Daarom zijn ze nu verzameld op www.meedoeninteylingen.nl. Het gaat om voorzieningen waar iedereen gebruik van kan maken, zonder dat er een verwijzing nodig is.

Zet je organisatie op de Sociale Kaart

Je vindt er organisaties, verenigingen en initiatieven die inwoners helpen om zich gezond en vol energie te voelen en mee te doen in de maatschappij. Denk aan sportclubs en culturele verenigingen, maar ook aan bijvoorbeeld organisaties waar je terechtkunt met vragen over ontmoeting, welzijn en omgaan met geld. Kan jullie organisatie, vereniging of initiatief niet ontbreken? Zet het op de sociale kaart!

Neem daarvoor contact op met de beheerders van de sociale kaart via onderstaande knop!

Ga naar de inhoud