Partners

Voor ieder 1

Als welzijnsorganisatie maken wij deel uit van Voor Ieder 1 (voorheen Sociaal Team).

Door de krachten te bundelen ontstaat er één organisatie voor alle inwoners uit Hillegom, Lisse, Teylingen en Noordwijk die zorg, ondersteuning of advies nodig hebben. In Teylingen zijn er twee locaties. In Sassenheim en Voorhout. Of je nu jong bent of al wat ouder, je kunt bij Voor Ieder 1 terecht. Hiervoor heb je geen verwijzing nodig en de hulp is gratis. Denk bijvoorbeeld aan financiële vragen, problemen met organisaties, wanneer je er zelf niet uitkomt of vragen over eenzaamheid en verlies en vele andere vragen hebt. Samen zullen wij vragen van beantwoorden en helpen we bij het vinden van oplossingen.

Bereikbaarheid

Je kan Voor Ieder 1 telefonisch bereiken via telefoonnummer: 14-0252 van 9:00 tot 12:00 uur. Vraag naar een medewerker van Voor Ieder 1. Het is handig als je hierbij zegt waar je woont. Via dit telefoonnummer kun je ook een afspraak maken om langs te komen bij één van de locaties.

Je kan VoorIeder1 ook mailen:

Voor Ieder 1 Sassenheim/Warmond: sassenheimwarmond@voorieder1.nl

Voor Ieder 1 Voorhout: voorhout@voorieder1.nl

Meedenkersnetwerk

Heb je iemand nodig die met jou de zaken op een rijtje zet? Die jou helpt antwoord te vinden op vragen over bijvoorbeeld sociale contacten, activiteiten, wonen of financiën? Of met je meegaat bij het aanvragen van zorg? Ook als je al in een zorg- of hulpverleningstraject zit, is het soms fijn als iemand met je meekijkt en -denkt. Meedenkers kunnen jou hierbij helpen!

Meedenkers zijn er voor iedereen. Voor mensen die wat meer ondersteuning nodig hebben, maar ook voor mensen die zichzelf over het algemeen goed weten te redden. Aarzel dus niet als je een vraag hebt en stel je vraag via de website van het meedenkersnetwerk.

Welzijn Teylingen is een van de deelnemende organisaties van het Meedenkersnetwerk binnen Hillegom, Lisse, Teylingen en Noordwijk. Drie medewerkers van Welzijn Teylingen maken deel uit van het meedenkersnetwerk. Op geheel onafhankelijke wijze kunnen zij op verschillende gebieden met je meedenken.

Maak kennis met onze meedenker!

Ga naar de inhoud